Bedrijfsauto’s voor je werknemers

Bedrijfsauto’s voor je werknemers

Als je een eigen bedrijf hebt met medewerkers in dienst, kan het interessant zijn om je medewerkers de optie te geven om in een auto van de zaak te rijden. Dit is voor sommige werknemers erg gunstig en ook voor jou als werkgever biedt het voordelen. Een bedrijfsauto heeft immers invloed op de belastingaftrek van een bedrijf.

Waarom werknemers vaak voor een auto van de zaak kiezen

Een auto van de zaak is in veel gevallen een betere, luxueuzere auto dan een auto die de werknemer zelf moet kopen. Dit maakt het voor veel werknemers een prettige secundaire arbeidsvoorwaarde, die zelfs doorslaggevend kan zijn bij het al dan niet aannemen van een baan.

Als werkgever kun je ervoor zorgen dat de auto van alle gemakken voorzien is door Worksystem.be de bestuurdersomgeving te laten aankleden. Worksystem.be maakt namelijk niet alleen accessoires voor auto’s die materialen en gereedschappen moeten vervoeren, maar voorziet ook in luxe artikelen die het rijcomfort verbeteren.

Denk daarbij aan koffiebekerhouders, een standaard voor de zakelijke telefoon en laptop tot zelfs de bekleding van de stoelen. Worksystem.be staat bekend om de goede kwaliteit van de producten, zodat je er zeker van zult zijn dat je werknemers tevreden zijn met hun auto van de zaak.

Een eigen bedrijf

Reageren is niet mogelijk.
nisarg