Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zakelijke energiecontract

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zakelijke energiecontract

Of je nu werkt in een loods of in een chique kantoor: iedereen heeft een energiecontract nodig. Maar als beginnend ondernemer is het best moeilijk om een goed energiecontract te vinden. Er zijn zoveel energieleveranciers in Nederland, en waar moet je precies op letten? In dit artikel geven we je tips voor het afsluiten van het beste zakelijke energiecontract.

Neem contact op met de energieleverancier

Op de website van energieleveranciers kun je al veel informatie vinden. Zo vind je op https://tibber.com/nl bijvoorbeeld informatie over de prijzen en de duur van het contract. Toch kan het voorkomen dat je nog meer informatie nodig hebt. Gelukkig vind je op https://tibber.com/nl ook de contractgegevens van het bedrijf. Zo kun je snel contact opnemen, en jouw vragen voorleggen aan een medewerker.

Bedenk vooraf hoeveel energie je bedrijf nodig heeft

Een bedrijf dat gevestigd is in een grote loods heeft vaak meer energie nodig dan een bedrijf dat zich vestigd in een klein kantoor. Om het juiste energiecontract af te sluiten, is het daarom belangrijk om van tevoren te bedenken hoeveel energie jouw bedrijf ongeveer gebruikt. Uiteraard moet je wel ruimte overhouden voor onverwachte situaties, zoals de plotselinge groei van je bedrijf. Pas wanneer je zelf op de hoogte bent van je energiekosten, kun je een energiecontract afsluiten dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Een eigen bedrijf

Reageren is niet mogelijk.
nisarg