Vijf beroepen waarin je in sportkleding kan rondlopen

Vijf beroepen waarin je in sportkleding kan rondlopen

In sommige bedrijfssectoren geldt een milde of strenge dresscode. Als CEO, bankmedewerker en autoverkoper hoef je bijvoorbeeld niet te proberen om in je gescheurde spijkerbroek aan te komen op het werk.

Dat is begrijpelijk, maar voor veel mensen is het een nachtmerrie om in zulke stijve, oncomfortabele kleding op te moeten komen draven. Zij werken veel liever in een beroep waar ze gewoon hun favoriete sportkleding van https://www.aimnsportswear.nl aan mogen trekken. En rondlopen in sportkleding is ook gewoon mogelijk – als je tenminste voor één van de volgende vijf beroepen kiest.

1. Popmuzikant

Aan de ene kant gaat het, als je zanger of instrumentalist bent, om de muziek die je produceert, en maakt het daarom niet uit wat je aantrekt. Aan de andere kant waarderen jouw fans ook jouw image en je eigenheid. Als je persoonlijk graag rondloopt in sportbeha’s en hippe jumpsuits van https://www.aimnsportswear.nl, maak dat dan deel van je act. Vanaf nu horen jouw sportkleren net zo goed bij je muziek als de muziek zelf.

2. Fotograaf

Als je fotograaf bent, ben je juist gebaat bij een toegankelijke, casual dresscode.Een shirt, sweater en sportschoenen van https://www.aimnsportswear.nl stellen jouw klanten op hun gemak en zorgt dat je ontspannener plaatjes kan schieten dan wanneer je in een business suit verschijnt op de fotoshoot. Let wel: als je bruiloftsfoto’s maakt, is het natuurlijk wel fijn om een beetje fatsoenlijk voor de dag te komen!

3. Chauffeur

Chauffeurs, in ieder geval degene die geen werkkleding aan hoeven te doen, kunnen aantrekken wat ze willen. Sportkleding van https://www.aimnsportswear.nl is voor veel mensen in de transportsector een geliefde keuze. De kleding is zacht, beschermt tegen wrijving, ademt toch goed en zorgt dat je vrij kunt bewegen als er gesjouwd moet worden. En niemand gaat zeuren als je in sportkleding bij je eindbestemming aankomt – het gaat ze erom de lading, niet om de vervoerder.

4. Klantenservicemedewerker

Ook achter de telefoon kijkt niemand mee. Behalve als je achter de receptie van een chique bedrijf zit, kan je als klantenservicemedewerker meestal aantrekken wat je maar wilt. En omdat je flink wat uurtjes in een bureaustoel gaat doorbrengen, is het fijn als je losse, zachte en soepele sportkleren van https://www.aimnsportswear.nl draagt. Denk bijvoorbeeld aan een elastische sportbroek, een los jurkje of stoere biker shorts met korte pijpen.

5. Sportleraar

Oké, dit is natuurlijk een inkoppertje! Als docent gym en beweging, of als leraar aan een sportopleiding, móet je zelfs bijna in sportkleding van https://www.aimnsportswear.nl je geld verdienen. Niet alleen om de hele dag zonder vieze zweetvlekken en oververhitting te kunnen bewegen, maar ook om je leerlingen te inspireren en ze te laten zien wat goede kleding is om in te sporten. Houd er wel rekening mee dat je garderobe sneller zal slijten dan bij de meeste andere functies.

Reageren is niet mogelijk.
nisarg